Cine suntem noi?

Suntem o echipa de specialisti in consultanta, dezvoltare si implementare de solutii de business, orientate catre clienti. Prin experienta, serviciile si produsele noastre, urmarim sa ajutam clientii sa implementeze cu succes solutii dedicate departamentelor de vanzari sau marketing, oferind astfel un avantaj insemnat in fata competitiei.

Ne place sa anticipam schimbarile din diverse piete si din industria noastra, pentru a fi la inaltimea asteptarilor clientilor precum si pentru a dezvolta solutii simple si prietenoase, dar eficiente si competitive - drept urmare, nu vrem sa ne credeti pe cuvant, ci sa va convingeti incercand solutiile marca Q-Bis. Citeste in continuare


Interesant: CML Integrat

Ce este CML si de ce credem ca acest concept va revolutiona industria pentru totdeauna? Puteti afla aici!

Citeste mai mult

Cum alegem un CRM ETMS

Stim ca luarea unei decizii in ceea ce priveste achizitionarea unui sistem CRM, poate crea suficiente confuzii, drept urmare, am pregatit un 'ghid' destinat tuturor celor care au nevoie de un CRM.

Descarca

Fisele nationale

In cazul in care va intrebati ce sunt 'Fisele Nationale', putem sa va spunem cu bucurie ca acestea sunt schimbarea adusa de noi in ceea ce priveste procesul prescrierilor medicamentelor pentru pacientii din Romania.

Folosind 'Fisele Nationale', medicii au posibilitatea de a crea rapoarte in urma colectarii datelor pacientilor cu diagnostic asemanator. In baza acestor rapoarte, se pot trasa cu acuratete concluzii in ceea ce priveste evolutia bolilor si afectiunilor de diverse tipuri, influentand astfel tratamentele prescrise.