CML Integrat

informatii din interior. instant

Ce este CML?

CML este abrevirea conceptului Continuous Medical Learning, care nu este nimic altceva decat un instrument cu ajutorul caruia se poate colecta informatia in timpul vizitelor reprezentantilor medicali la doctori.

Integrarea cu Agenda CRM

Reprezentantii medicali pot utiliza sistemul CML pentru a putea colecta informatii in timpul vizitelor, cu ajutorul unei tablete si a unei prezentari. Toate raspunsurile obtinute sunt transmise in timp real catre departamentul de marketing, datorita faptului ca sistemul CML este integrat in Agenda CRM.

Cu ce va ajuta CML-ul integrat?

Economisiti timp

Informatia ajunge direct la departamentul de marketing daca exista o conexiunee activa la internet, iar daca nu, posibilitatea de sincronizare a datelor va facilita transferul imediat ce tableta se conecteaza la internet, datele ajungand la destinatie in mai putin de un minut.

Date complete

Datorita faptului ca informatia se transmite aproape instantaneu, intarzierile cauzate de diversii factori externi precum raportarea la final de zi sau filtrarea datelor nu mai reprezinta o problema.

Secretul: integrarea!

Sistemul CML este integrat in Agenda CRM, dovedindu-si astfel eficienta si valoarea cu ocazia fiecarei vizite intreprinse de catre reprezentantii medicali. Schimbarea drastica in fluxul informatiei functioneaza, datorita vitezei si preciziei sistemului CML - informatie relevanta in lumea industriei farmaceutice, aflata in continua evolutie.