Agenda CRM

Reprezinta solutia cea mai potrivita pentru monitorizarea activitatii reprezentantilor medicali din teritoriu, beneficiaza de cel mai scurt timp de implementare si este foarte scalabila, fiind apta sa sustina intre 5 si 1000 de reprezentanti medicali.

Este dotata cu un motor de rapoarte flexibil si puternic, avand optiunea "drill down", care alaturi de dotarile de securitate superioare, transforma rapoartele de activitate in informatie relevanta.

Incepand cu 2012, Agenda CRM este disponibila si pentru utilizatorii de smartphone-uri ce functioneaza pe sistemul Android.

Caracteristici principale

Iata de ce consideram ca Agenda CRM poate sa faca o diferenta semnificativa, ajutand reprezentantii medicali sa obtina rezultate mai bune si nu in ultimul rand sa economiseasca timp si resurse pentru compania Dvs:

Sincronizarea Datelor

Agenda CRM prezinta cea mai rapida sinncronizare de date din intreaga industrie, avand timpi aflati sub 1 minut in majoritatea cazurilor. Sincronizarea este intotdeauna criptata. aspect ce ofera conditii de securitate chiar si in cazul in care se foloseste o conexiune la internet fara VPN. A sosit timpul sa castigati niste timp!

Scalabilitate

Indiferent de faptul ca echipa Dvs. numara 5-10 oameni sau are proportiile unui mic corp de infanterie, Agenda CRM poate fi instalata si folosita de catre 5 pana la 1000 de utilizatori pastrand aceleasi conditii de functionare pentru utilizatorul final. Serverul si baza de date pot fi partitionate in mai multe unitati, crescand astfel numarul de utilizatori cu ajutorul hardware-ului aditional.

Siguranta

In urma unui studiu de caz efectuat asupra tuturor clientilor nostri, am concluzionat ca Agenda CRM functioneaza in proportie de 99,9% din timp, intervalele in care sistemul nu este functional fiind luate si ele in considerare. Practic, avem de-a face cu o solutie care este activa 24 de ore din 24 pe tot parcursul anului!

CML Integrat

Conceptul CML (Continuous Medical Learning) consta in colectarea informatiei cu ajutorul unui dispozitiv precum tabletele, si transmiterea ei in timpul vizitei efectuate de catre reprezentantii medicali la medici. Datorita faptului ca este integrat in Agenda CRM, este eficient si rapid, dovedindu-se de mare ajutor chiar si atunci cand nu exista o conexiune la internet in zona.

User-Friendly Interface

la fel ca toate celelalte aplicatii ale noastre, am urmarit sa obtinem o interfata cat se poate de usor de utilizat si de inteles, Agenda CRM oferind acces rapid la registrii de cheltuieli ale utilizatorilor, modulul de coaching ASM, un sistem de testare/ evaluare, precum si un modul SFA.

Implementare Rapida

Sunt necesare doar 4 ore de training, fata de cele cateva zile necesare in cazul unor alte aplicatii disponibile pe piata iar totul este bazat pe un design de procese intuitiv si utilizat in cadrul activitatilor uzuale zilnice, fara a fi nevoie de cunostinte legate de sisteme electronice.

Vrei sa afli mai multe? Iti oferim un tur

Ne-am gandit ca ar fi util sa oferim celor care ne viziteaza site-ul, un tur scurt al modulelor din Agenda CRM, fiecare avand explicatiile necesare, pentru ca oricine sa inteleaga felul in care functioneaza aplicatia noastra. S-ar putea ca Agenda CRM sa vi se para mai utila decat credem chiar si noi, dupa ce veti urma turul!

Interesat de pret?

Deoarece solutia noastra este gandita in asa fel incat sa se potriveasca perfect nevoilor companiei Dvs, asteptam cu interes orice intrebare ar putea sa apara. Va vom oferi cu siguranta un pret competitiv, bazat pe ceea ce ne veti spune despre compania Dvs., astfel incat va invitam sa ne trimiteti un mesaj si va vom contacta imediat.

Solicita un demo
Incearca Agenda CRM

Deoarece stim cat de importanta este prima impresie pentru clienti, va oferim o versiune demo Agenda CRM. Cu un click, puteti descarca kit-ul de instalare pentru a afla daca este intr-adevar ce va trebuie.

Solicita Demo-ul
Cerinte minime necesare

Iata cateva detalii legate de aspectele tehnice despre care trebuie sa stiti inainte de a cumpara orice software. Surpriza insa, va consta in faptul ca solutia noastra nu are nevoie de un computer demn de NASA pentru a functiona la capacitate maxima!

Vezi cerintele minime
Suport Tehnic

Daca aveti intrebari sau va aflati in situatia de a fi instalat Agenda CRM si aplicatia va creaza probleme, contactati-ne si va vom sta la dispozitie.

Contacteaza-ne